Organisaties

Dubbele winst
Heeft uw organisatie moeite met het vinden van voldoende gekwalificeerde vrijwilligers? Zoekt u extra mankracht voor de organisatie van een activiteit of mist u bepaalde expertise? Mogelijk biedt de inzet van vrijwilligers uit het bedrijfsleven uitkomst. Steeds meer bedrijven voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenleving en zoeken naar wegen om daar actief een bijdrage aan te leveren. Dit kan gerealiseerd worden door de vrijwillige inzet van hun personeel, bijvoorbeeld in uw organisatie. Want werknemersvrijwilligerswerk is dubbele winst.

Raad en Daad
Bedrijven die hun teambuildingsdag of bedrijfsuitje een zinvolle invulling willen geven, knappen een praktische klus op of ondernemen sportieve en recreatieve activiteiten met de doelgroep van uw organisatie. Door bijvoorbeeld adviesgesprekken op het terrein van financiële administratie of beleid, of het geven van een workshop over marketing of ICT zetten medewerkers hun ervaring en expertise in voor maatschappelijke organisaties.

Of het nu gaat om individuele of groepsgewijze inzet, in de vorm van een eenmalig project of structurele samenwerking. Steeds is de vrijwillige inzet met raad en daad van werknemers voor uw organisatie het uitgangspunt.

Wij helpen u op weg
De inzet van vrijwilligers uit het bedrijfsleven kan uw organisatie veel opleveren. Maar hoe komt u in contact met het juiste bedrijf? En hoe komt u er snel achter wat u aan elkaar heeft? Adviesbureau BOZ brengt het aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar in concrete projecten. Ook bieden wij advies bij de organisatie van de projecten.

Adviesbureau BOZ

Martin Luther Kingstraat 806-49906065
4384HT Vlissingeninfo@adviesbureauboz.nl
contact