Bedrijven

Dubbele winst
U wilt als bedrijf uw betrokkenheid tonen voor de samenleving. U wilt graag iets met uw werknemers doen voor een vrijwilligersorganisatie. Door de vrijwillige inzet van uw personeel in hun eigen werk-en woonomgeving kunt u daaraan een actieve bijdrage leveren. In samenwerking met maatschappelijke organisaties kunnen concrete projecten worden gerealiseerd die zowel de samenleving als uw bedrijf ten goede komen. Want maatschappelijke betrokkenheid is dubbele winst.

Raad en Daad
Wilt u eens een andere invulling geven aan een teambuildingsdag of bedrijfsuitje? Bij maatschappelijke organisaties kunt u een praktische klus uitvoeren of sportieve en recreatieve activiteiten ondernemen. Met adviesgesprekken op het terrein van financiële administratie of beleid, of het geven van een workshop over marketing of ICT kunnen uw medewerkers hun ervaring en expertise inzetten voor maatschappelijke organisaties. 

Als mentor voor jongeren, als maatje voor mensen met een psychiatrische achtergrond of als coach voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties die met nieuwe ontwikkelingen worden geconfronteerd.

Er zijn uitdagende mogelijkheden te over. Of het nu gaat om individuele of groepsgewijze inzet, al dan niet onder werktijd, in de vorm van een eenmalig project of een structureel partnerschap. Uw bijdrage met raad en daad is meer dan welkom.

Handen en voeten
Wilt u handen en voeten geven aan de betrokkenheid van uw bedrijf? Adviesbureau BOZ helpt u graag op weg. Wij koppelen vraag en aanbod in concrete projecten en bieden advies bij de organisatie van deze projecten.

Adviesbureau BOZ

Martin Luther Kingstraat 806-49906065
4384HT Vlissingeninfo@adviesbureauboz.nl
contact